Site pictogram Veelvloeren.nl | Veel vloeren en ALL-IN DEALS

ALL-IN | Kronotex – Donkergrijs 2023 – 6mm

Kronotex Laminaat Donkergrijs 2023

Budget eikenlaminaat

ALL-IN DEAL : Kronotex Donkergrijs 2023 – 6mm

 

Swiss Krono Group AG

Swiss Krono Group AG is een familiebedrijf in de houtmaterialenindustrie dat de grondstof hout verwerkt tot een industrieel vervaardigd massaproduct. De op hout gebaseerde materialen die wereldwijd worden geproduceerd en verkocht, zijn onderverdeeld in de business areas: Interiors (producten voor meubels en interieurdesign), Building Materials (high-performance OSB-panelen voor houtconstructies) en Flooring (laminaatvloeren in een grote verscheidenheid aan designs) . Met ongeveer 5.100 medewerkers exporteert Swiss Krono Group momenteel naar bijna twee derde van alle landen ter wereld (121 van 194). Het bedrijf heeft fabrieken in Zwitserland, Frankrijk, Duitsland, Polen, Hongarije, Oekraïne, Rusland en de VS.

Over de oprichters

De Oostenrijkse ondernemersfamilie Kaindl richtte in 1897 een houtzagerij op in Lungötz bij Salzburg; vanaf 1948 produceerde de zagerij multiplex voor de meubelindustrie, in 1959 gevolgd door spaanplaat. Na de dood van Matthias Kaindl werd het bedrijf gezamenlijk geleid door zijn zonen, Ernst en Matthias Kaindl. In 1966 richtte Ernst Kaindl de Zwitserse Krono Group op als een AG voor de houtindustrie in Menznau bij Luzern in Zwitserland. In 1987 werd het familiebedrijf opgesplitst in de Krono Group Switzerland, kern van de Zwitserse Krono Group, onder leiding van Ernst Kaindl en de Kronospan Group, die nog steeds in Oostenrijk is gevestigd, onder leiding van Matthias Kaindl en zijn zoon Peter.[ 3]

Oprichter Ernst Kaindl stierf in april 2017; Al in 2014 nam zijn dochter uit zijn tweede huwelijk, Ines Kaindl-Benes, geleidelijk de verantwoordelijkheid voor het bedrijf op zich. De operationele zaken worden geleid door Martin Brettenthaler, Chief Executive Officer (CEO) / Voorzitter van de Raad van Bestuur sinds 2016.

Een klassieke eiken laminaat vloer, welke uitermate geschikt is voor in huis en uiteraard op kantoor. Wil jij dat je slaapkamer er klassiek uit ziet met deze vloer? Lees verder en bestel snel jou vloer bij www.veelvloeren.nl voor een scherpe tarief inclusief gratis leggen, gratis bezorging*, ondervloer en plakplinten bij de ALL-IN DEALS.

Meer weten over de fabrikant? Kijk hier naar de officiële website voor meer informatie.

Productinformatie:

Meestal gekozen voor de slaapkamer maar ook geschikt voor de woonkamer

Géén V-groef dus een vlakke structuur

Naadloos dus één gladde gehele vloer

Geschikt voor vloerverwarming

Mobiele versie afsluiten